Despre mine

Sunt Laura Mateescu, un comunicator în esență.

_DSC2916La 18 ani am descoperit că suntem mult mai mult decât un trup și rațiune, când mama mi-a ghidat pașii spre radiestezie. De atunci am pornit pe un drum inițiatic, care avea să îmi deschidă sufletul spre tot ce are viața să îmi dăruiască. Iar acum dăruiesc, la rândul meu, tuturor celor care care simt ca nu și-au descoperit sau nu își manifestă potențialul.

Preocupată de experiențe prin care ne descoperim puterea și ghidarea interioară, am lucrat cu adevărați mentori, care m-au ajutat să îmi gasesc calea. Am urmat cursuri de formare și calificare în radiestezie, energie universală, formare antreprenorială și NLP.

Resursele interioare sunt infinite, sunt acolo să le descopri și să le manifești pentru a trăi o viață cu ușurință, claritate și armonie, o viață plină de abundență.

Într-un anumit moment al vieții avem nevoie de ghidare pentru a ne regăsi, pentru a intensifica lumina interioară și pentru a străluci.

În acest proces de readucere aminte cine suntem cu adevărat și care ne este menirea, vei știi exact ce ai de făcut, pentru că îți vei găsi răspunsurile în interior. Eu doar îți voi fi alături în fascinanta călătorie, ca ghid și facilitator.

 

Formare:

  • Curs de formare „NLP Practionner si NLP Master– IANLP”, certificat internațional IANLP, organizat de Cristian Mihai.
  • Cursuri și tabere „Dezvoltare personală și spirituală” susținute de Nicoleta Svârlefus, Karyn Maria Taulescu, Andreea Filip.
  • Ateliere teoretice și practice „Pași practici de la obișnuințe la a te hrăni conștient” susținute de Alexandru Bugnariu (Lovegan).
  • Curs de formare profesională „Formator și formare antreprenorială”,acreditat de  Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Ministerul Educației Nationale, organizat de Consiliul National de Formare Profesională a Adulților-CNFPA.
  • Curs „Inforbioenergetică – Radiestezie” susținut de Marian Constatin Bors, certificat de Universitatea Populara Bucuresti.
  • Cursuri de „Yoga – Energie Universala și Umană” certificat de Spiritual Human Yoga – România.
  • Traininguri de presă scrisă, radio și TV cu traineri americani, certificate de Centrul pentru Jurnalism Independent.

Cred în libertatea sufletului, în puterea intenției și în ”a fi” – a trăi în prezent, conștient și cu bucurie. Te aștept cu drag, să ne cunoaștem și să descoperim fericirea prin alegeri conștiente, prin echilibrarea emoțională, spirituală, mentală și fizică!

e-mail: laura@cafeneauacuvise.ro

telefon: +40 724 217 447