Provocările ne ajută să evoluăm

Atragem schimbările în viaţa noastră atunci când ne complacem în situaţii comode, când nu suntem fericiţi şi împliniţi pe un anumit plan din viaţa noastră, dar nici nu facem nimic pentru ne lipseşte curajul. Până la urmă vorbim despre curajul de a fi autentici şi de a manifesta toate darurile cu care ne înzestrează Dumnezeu.

Cât timp experiementam iubirea, viaţa noastră va fi armonioasă, liniştită, iar fiecare zi ne vom bucura de miracole. Echilibrul este disturbat atunci când intervine frica, frica de durere. Fie este frica de a fi rănit de persoană iubita, frica de a pierde un loc de muncă stabil, frica de a-ţi asumă un risc, frica de a fi bolnav, toate aceste trăiri au aceiaşisursă şi anume frica de durere.

Fie îi spunem Divinitate, Dumnezeu, Sursă, atât timp cât încrederea noastră în Creator este absolută şi nezdruncinată, nu avem de ce trăim cu frică în suflet. Totul este iubire în jurul nostru, noi suntem iubire şi am fost cu toţii creaţi pentru a experiementa cele mai frumoase sentimente şi pentru a trăi cu bucurie fiecare zi. Dacă avem această convingere, vom primi cu sufletul deschis orice provocare menită schimbe situaţia în care suntem blocaţi şi care ne va ajuta în evoluţia noastră spirituală.

Când suntem scoşi din zona de confort şi suntem în situaţii în care nu am fost primul instinct este de ne speria, de a face un pas înapoi. Nu este nici o problemă atât timp cât facem acel pas înapoi şi respirăm adânc de câteva ori, închidem ochii şi căutăm în sufletul nostru drumul spre lumină şi încredere tot ceea ce primim ne va ajuta în evoluţia noastră, chiar dacă drumul poate fi anevoios.

Trebuie avem încredere şi renunţăm în a mai face planuri, doar lăsând lucrurile fie şi îşi urmeze cursul vom putea ne bucurăm de ceea ce urmează provocărilor. nu nemai forţăm şi nu ne mai agăţăm ca lucrurile se întâmple aşa cum raţiunea ne dictează. ne acordăm în fiecare zi măcar 10 minute în care ne ascultăm sufletul şi descoperim în interiorul nostru avem şi curajul şi înţelepciunea facem toate acele schimbări menite ne ajute găsim fericirea şi iubirea autentică.

avem încredere totul se întâmplă aşa cum este firesc se întâmple, nimic nu este întâmplător, iar cu cât provocarea pe care o experimentăm este mai mare, cu atât evoluţia şi transformarea nostra va fi mai profundă.

Posted in Pentru suflet.