Tu cum mulțumești?

În fiecare dimineață când mă trezesc primul gând care îmi vine în minte este: Mulțumesc Doamne pentru o nouă zi, pentru că trăiesc și exist pe această superbă Planetă. Sufletul îmi este plin de recunoștință și bucurie pentru toate darurile și experiențele unice pe care le atrag și le primesc în fiecare zi.

Sunt recunoscătoare pentru toate provocările prin care am trecut, care m-au ajutat să evoluez și să fiu omul care sunt astăzi. Mulțumesc pentru toți oamenii frumoși din jurul meu, de la care am zilnic de învățat, pentru familia în care m-am născut și îmi este mentor în această viață, pentru sufletul luminos alături de care pornesc în călătoria vieții, care mă iubește pentru ceea ce sunt și nu pentru ceea ce ar vrea să fiu.

Sunt recunoscătoare pentru ca sunt sănătoasă, pentru că pot scrie, pentru că am înțeles ce înseamnă echilibru, pentru că am învățat că sunt una cu Divinitatea, pentru că pot aduce zâmbete și lacrimi de bucurie pe fețele oamenilor, pentru că pot vindeca boli și dureri fizice și sufletești, pentru că am primit darul și șansa de a comunica și de a ghida oameni spre starea de conștiință.

Cât de frumos e să ai sufletul plin și nimic din ceea ce pare a fi îngrijorare, lipsă, problemă, durere să nu mai aibă nici o importanță. Bogația și fericirea sunt în suflet, se regăsesc în detașarea de tot ceea ce este material, este în a dărui prin a fi tu însuți plin.

Mă bucur, zâmbesc și mulțumesc pentru fiecare zi în care trăiesc autentic și conștient!

Rugăciune de mulțumire

Astazi iti multumesc Doamne ,pentru toate darurile primite de la tine.
Mulțumesc pentru toate zilele pe care le-am trăit și pentru zilele care stau înaintea mea!
Mulțumesc Doamne pentru că mă pot bucura de Pământul pe care-l calc și care cu generozitate mă hrănește!
Mulțumesc Doamne că mă pot bucura de Lumină și Întuneric!
Mulțumesc Doamne pentru că ne-ai dat Soarele și Luna!
Mulțumesc Doamne pentru Apa fără de care nu am putea exista!
Mulțumesc Doamne pentru că mă iubești. Mulțumesc Domne pentru tot, pentru cele bune dar și pentru încercări!
Mulțumesc Domne pentru casa, familie si poporul în care m-am născut!
Mulțumesc Domne pentru că m-a ajutat întotdeauna și mi-a arătat calea pe care trebuie s-o urmez! Mulțumesc Doamne!

 

Posted in Pentru suflet.